Informujemy, że ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. x
O nasAktualnościKontakt • Zadzwoń bądź napisz do nas: 508 156 783, e-mail: sklep@gieldagastronomiczna.pl


» przeczytaj wszystkie opinie

CSVT - 66 EM Urządzenie sous-vide


CSVT - 66 EM Urządzenie sous-vide

00009824


Dostępność: produkt dostępny
Producent: RM Gastro
Finansowanie: Raty lub Leasing
Cena producenta: 14 530,00 zł
Nasza cena z 15% rabatem:
12 350,50 zł
15 191,11 zł brutto

Negocjuj cenę!
-   +


Opis produktu:


nowoczesne urządzenie nadążające za trendami niskotemperaturowej obróbki potraw; zaletą Sous-vide jest perfekcyjnie przygotowana potrawa posiadająca naturalny smak, aromat oraz konsystencję, przy jednoczesnym zachowaniu pełnej wartości odżywczej; szczególnie dobre rezultaty można osiągnąć przy obróbce mięsa i ryb - mięso jest smaczne, delikatne i wilgotne, czego często nie da się osiągnąć przy tradycyjnym pieczeniu lub smażeniu na patelni; nie dochodzi do mieszania smaków (jak np. w piekarniku); dzięki Sous-vide minimalizuje się straty wagi potrawy - dowiedziono, że nie są większe niż 5%