Informujemy, że ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania
i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
x
utrzymuje danie przez kilka godzin w precyzyjnie nastawionej temperaturze; doskonała jakość produktu końcowego, również mięs i ryb; mniejsze straty dzięki powolnemu gotowaniu; najwyższa jakość wykonania; łatwy serwis; prosta obsługa; zakres temperatur od 50 do 120 °C; duża mobilność urządzenia – wymaga wyłącznie zasilania ; 1N~/220 V/50 – 60 Hz/10 A; minimalne zużycie energii - 300 – 400 W (ustalony pobór mocy); zużycie energii 1 – 1,8 kW; dokładny pomiar temperatury dzięki systemowi PT 500; inteligentne odwilżanie komory zapewnia optymalne warunki termiczne; możliwość zabudowania do mebli kuchennych lub wsunięcia do podstawy pieca konwekcyjno-parowego; możliwość wyboru lewych lub prawych drzwi