Informujemy, że ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. x
O nasAktualnościKontakt • Zadzwoń bądź napisz do nas: 508 156 783, e-mail: sklep@gieldagastronomiczna.pl


» przeczytaj wszystkie opinie

Komora rozrostu 8x600x400 - sterowanie manualne


Komora rozrostu 8x600x400 - sterowanie manualne

225967


Dostępność: produkt dostępny
Producent: Hendi
Finansowanie: brak
Cena producenta: 5 509,00 zł
Nasza cena z 14% rabatem:
4 731,98 zł
5 820,33 zł brutto

Negocjuj cenę!
-   +


Opis produktu:


 

Komora rozrostu o pojemności 8× 600×400 wyposażona w sterowanie manualne.
Cechy produktu:
– Urządzenie do rozrostu surowego ciasta będące także podstawą pod piec
– Modułowy kształt urządzenia pozwala na zestawienie w szeregu większej ilości urządzeń wraz z piecami
– Pozwala na oszczędność miejsca oraz prezentację świeżo wypiekanego pieczywa
– Ze stali nierdzewnej AISI 430
– Prowadnice na blachy cukiernicze 600×400 mm
– Przeszklone drzwi skrzydłowe
– Temperatura sterowana termostatem, 2 grzałki każda po 1,2 kW

Pasuje do pieców model: 225516, 225523, 225059

 

Parametry:
wymiary w mm: 795x655x(H)835 mm
pojemność komory : 8 blach x 600x400
odległość pomiędzy prowadnicami: 70 mm
termostat: +30°C do +60°C
moc (w): 2,4
napięcie (V): 230
waga w kg: 43,6
 

Przy zamówieniu produktów firmy Hendi powyżej 400 zł netto koszt transportu jest darmowy